top of page

VIE.TRINE x CU.MEMORIES


VIE.TRINE meets Elise Van Rompaey, eigenares van CU Memories.Een gezellige filmavond, een onwaarschijnlijke Glamping in eigen tuin of een heerlijk Amerikaanse S'more avond in gedachten? Dan ben je bij Elise Van Rompaey (23 jaar) alvast op het juiste adres. Met haar concept wil zij mensen een onvergetelijk moment bezorgen in eigen huis/tuin. Dus zoek je een date-night die je wenst te romantiseren, een kinderfeestje om te ontspannen, een heerlijke girlsnight of een originele manier om jouw vriend/in ten huwelijk te vragen? Dan heeft zij alvast enkele leuke concepten voor jouw klaar staan. Een avondje thuis was nog nooit zo vernieuwend...


"Creating Unforgetable Memories", zo luidt de slogan van deze schoonheid. Een reden te meer om haar ook onze kleding onvergetelijk te laten maken! Hieronder kan je dan ook haar kijk op onze VIE.TRINE terugvinden.


OUFIT number ONE


- Subtiele juwelen

- Zwarte enkellaars


De perfecte jurk voor deze winterse Kerstavond in eigen huis. Feestelijk, warm en ontzettend comfortabel. Bang voor die kerstkilo's? Deze jurk "has got you covered" met zijn losse zwierige look!


OUTFIT number TWO


- Witte sneakers


Nog opzoek naar een knuffelcontact? Deze heerlijke knit geeft je een hele dag door een warm en cozy gevoel. Hoge aaibaarheidsfactor gegarandeerd! Perfect te combineren met een lange jurk, een stretchy jeans of onder een lekker warm dekentje.


OUTFIT number THREE


- Witte sneakers


Of je tijdens deze CU Memories soms ook eens je wilde kant kan laten zien? Jazeker, met een lekker wijntje, heerlijke popcorn, een zijdezachte jurk en een gezellig filmpje is er plezier verzekerd! Wij zijn er in elk geval al helemaal klaar voor!

Heb jij alvast de smaak te pakken? Vergeet dan vooral geen kijkje te nemen in onze eigenste VIE.TRINE en wie weet hangen deze musthaves binnenkort wel in jouw kleerkast!197 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page