top of page

VIE.TRINE x LVR


VIE.TRINE meets Lana Van Rompay.



Een guitige tiener met een zeer persoonlijke en karaktervolle stijl, zo omschrijven wij Lana Van Rompay, 13 jaar. Een reden te meer om haar onze petite Kourtney Dress volledig te laten omtoveren op haar heel eigen manier! Een korte jurk met een zwierig tafereel. Elegant, klassiek en tijdloos bij elke gelegenheid. Een heerlijke uitdaging om mee van start te gaan voor deze geweldige meid.






OUFIT number ONE


- Witte wollen coltrui

- Petite Kourtney Dress

- Glitterkousen met bordeau detail

- Jordan sneakers


Een casual outfit welke zowel past voor binnen als buiten. Lekker comfortabel en fashionable de dag doorkomen bij die wandelingen in de straat, het fietsen naar school en de knusse avondjes voor de televisie.










OUTFIT number TWO


- Petite Kourtney Dress

- Zwarte sweater

- Zwarte boots


Een iets stoerdere look met dat extra beetje speelsheid in gedachten? Dan is deze look vast iets voor jou. Edgy stoer en vrouwelijk. Perfect voor die afspraakjes met de vriendinnen en/of die zoom-calls met de klasgenootjes.









OUTFIT number THREE


- Leren jasje

- Witte teddy-coltrui

- Petite Kourtney Dress

- Zwarte boots


De stad in trekken met de familie en/of de vriendinnen is wellicht een van de favoriete bezigheden van deze bezige bij. Een coole grunge look mag dan ook zeker niet ontbreken in combinatie met deze elegante jurk!








Stoer, vrouwelijk, speels en nét dat beetje extra. De combinatiemogelijkheden zijn eindeloze met deze fantastische petite Kourtney Dress. Heb jij alvast de smaak te pakken? Vergeet dan vooral geen kijkje te nemen in onze eigenste VIE.TRINE en wie weet hangt deze

petite Kourtney Dress binnenkort wel in jouw kleerkast!

605 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page