top of page

VIE.TRINE x MVR

Bijgewerkt op: 8 jan. 2021


VIE.TRINE meets Mila Van Rompay.Een lieve, speelse tiener met een eens zo lieve en vrolijke stijl, zo omschrijven wij Mila Van Rompay, 13 jaar. Hoe kleurrijker, hoe liever deze schoonheid het heeft. Wat is er dan leuker dan onze Sally Debarbeurs met haar persoonlijke stijl te matchen? Een match made in heaven! Dat is zeker.

OUFIT number ONE


- Wollen muts met parels

- Witte wollen coltrui

- Witte jeans

- Adidas Sneakers


Een wandeling door de straat of zelfs door Parijs lijkt ons een fantastisch gebeuren in deze Sally Debardeur. Een combinatie van licht en donker voor een warm geheel.OUTFIT number TWO


- Muts met pompom

- Witte wollen coltrui

- Witte jeans

- Adidas Sneakers


Een klassieke ton sur ton voor een jong en fris geheel. Zelfs de bijhorende accessoires werden gematched om dit tijdloze gevoel te creëren. De perfecte outfit voor dagdagelijks gebruik!


OUTFIT number THREE


- Gehaakte muts

- Witte wollen coltrui

- Witte jeans


Elke Sally Debardeur geeft zo zijn eigen persoonlijkheid aan deze alledaagse outfits. Zo wordt de herfst ook weer een beetje warmer bij de aanblik op deze prachtige combinatie. Perfect voor jong en oud!
Slechts een kleur van verschil, maar met deze prachtige Sally Debardeurs heb jij alvast de herfst in handen. Draag hem casual, elegant of tijdloos. Aan jou de eer! Heb jij alvast de smaak te pakken? Vergeet dan vooral geen kijkje te nemen in onze eigenste VIE.TRINE en wie weet hangt deze

Sally Debardeur binnenkort wel in jouw kleerkast!

185 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page