top of page

Shipping & Returns

Shipping Policy

Bpost (www.bpost.com/track) is onze exclusieve partner om uw bestelling zo snel en veilig mogelijk af te leveren op de door uw gekozen locatie. 

Aflevertijd

Standaard thuisbezorging Benelux: 2-5 werkdagen

Standaard thuisbezorging Europa: 2-7 werkdagen

Bezorgkosten

Standaard thuisbezorging België: 5,70 euro (gratis vanaf 75 euro aankoop)

Standaard thuisbezorging Europa: 10,50 euro (5,70 euro vanaf 100 euro aankoop en gratis vanaf 150 euro aankoop)

LET OP: Dit is ook slechts de geschatte leveringstermijn. Bij grote drukte en/of omstandigheden van buitenaf kunnen deze lichtjes wijzigen. 

Return & Exchange Policy

Wanneer het product toch niet aan je wensen voldoet kan je deze terugsturen binnen de 14 dagen. Dit op eigen kosten, deze worden in tegenstelling tot het aankoopbedrag niet teruggestort. Accessoires en Sale-items kunnen echter niet geretourneerd worden.

 

Stuur ons een mail binnen de 14 dagen na ontvangst van het pakket via info@vietrine.com. Meld hier in welke goederen geretourneerd worden en de reden van retour. De goederen moeten onbeschadigd, ongebruikt en met het etiquette-label teruggestuurd worden. Zo niet, kunnen deze niet geretourneerd worden.

 

Plaats in het pakket ook jouw ordernummer, naam en rekeningnummer. Zo kunnen wij het geld terugstorten! Deze verzending kan je doen via Track & Trace. Bij deze weet je met 100% zekerheid dat je pakketje bij ons terug bezorgd zal worden.

Verzendadres: 

VIE.TRINE

Mechelbaan 14B/Bus 7

2500 Lier

bottom of page